Aquarelle FM 90,7

VIORICA NAGACEVSCHI

12 Octombrie 2014

Viorica Nagacevschi a devenit șofer de camion!

Renumita textieră, scriitoare și notar, Viorica Nagacevschi, a lăsat la o parte toate grijile și s-a pornit să culeagă struguri, iar produsul agonisit l-a încărcat într-un camion tip ZIL 130. Provocarea echipei AISHOW i-a adus aminte de anii din tinerețe, în 1986 ea fiind una dintre cele mai harnice comsomoliste.

Astăzi Viorica Nagacevshi este renumită prin textele ce le scrie pentru vedetele noastre autohtone. Vitalie Dani, Aura, Adrian Ursu sunt doar câțiva interpreți faima cărora, într-o mare măsură, se datorează poetei Nagacevschi.

În exclusivitate pentru emisiunea AISHOW, acasă la Angela și Mihaela Sîrbu, textiera a făcut calcule numerologice, a povestit despre peripețiile prin care a trecut în India și motivul pentru care s-a pricopsit cu zeci de ii în garderobă.

Doar la THT Bravo, duminică,  12 octombrie, la ora 19:00 vei afla confesiunile de dragoste ale Vitaliei Nagacevschi.

AISHOW îți oferă posibilitatea să afli poveștile de viață ale celor mai notorii personalități de la noi din țară. Politicieni, actori, oameni de succes sunt puși în fața provocărilor acasă la Angela Sîrbu în fiecare duminică, ora 19:00, la THT Bravo.

Doar fanii AISHOW au acces la cele mai proaspete actualizări despre invitații din fiecare duminică! facebook.com/TVAishow