Aquarelle FM 90,7

TEO TRANDAFIR - EDIȚIE SPECIALĂ

28 Decembrie 2014

(foto) AISHOW:  Teo Trandafir vrea să se îndrăgostească!

 

Vedeta de televiziune din România, Teo Trandafir a declarat în cadrul emisuunii AISHOW că în anul care vine vrea să se îndrăgostească, să iubească și să fie iubită.  Amintim că Teo are o fiică adoptivă , iar acum 2 ani a trecut printr-u  divorț scandalos cu ragbistul Constantin Iosef.

Teo Trandafir și-a început cariera la un post de radio. În anul 2000 a fost lansată emisiunea care a făcut-o renumită, show-ul ”Teo„. Paralel cu activitatea din televiziune, ea a continuat să fie moderatoare radio, s-a filmat într-un serial și a fost deputată.

Astăzi Teo este una dintre cele mai renumite prezentatoare tv din spațiul românesc și profesoară într-o școală de televiziune.

În exclusivitate pentru emisiunea AISHOW, acasă la Angela și Mihaela Sîrbu, Teo Trandafir a fost în rolul lui Moș Crăciun și a descifrat cele mai misterioase scrisori. 

Pentru prima oară în Moldova vedeta a gătit pentru masa de Revelion și ne-a povestit cum a fost cel mai frumos Crăciun din viața ei.

AISHOW îți oferă posibilitatea să cunoști istoriile personale ale celor mai notorii personalități de la noi din țară. Politicieni, actori, oameni de succes au parte de tot felul de provocări acasă la Angela Sîrbu în fiecare duminică, ora 19:00, la THT Bravo.

Doar fanii AISHOW au acces la cele mai proaspete actualizările despre invitații din fiecare duminică! facebook.com/TVAishow