Aquarelle FM 90,7

TANIA CERGĂ

17 Ianuarie 2015

(foto) AISHOW:  Interpreta Tatiana Cergă -  înnebunită după parfumurile bărbătești!

Fosta solistă a formației ”Studio one”, interpreta Tatiana Cergă, a recunoscut în cadrul emisiunii AISHOW că are o colecție mare de parfumuri, iar unul dintre preferatele ei este ”ECLAT”, de la  compania ”Oriflame”. 

Tatiana se pricepe și la parfumurile pentru bărbați, fapt demonstrat sută la sută pe platoul emisiunii AISHOW.  Prezenatatoarele Angela și Mihaela Sîrbu au provocat-o să recunoască trei bărbați doar după mirosul parfumului lor. Cum i–a reușit,  aflați în această duminică, la TNT Bravo!

Doar la AISHOW afli de ce Tatiana Cergă nu și-a botezat fiica care are deja 3 ani și vezi cum interpretează piesa dedicată bărbatului care ”i-a dat aripi”.

AISHOW îți oferă posibilitatea să cunoști istoriile personale ale celor mai notorii personalități de la noi din țară. Politicieni, actori, oameni de succes au parte de tot felul de provocări acasă la Angela Sîrbu în fiecare duminică, ora 19:00, la THT Bravo.

Doar fanii AISHOW au acces la cele mai proaspete actualizările despre invitații din fiecare duminică! facebook.com/TVAishow