Aquarelle FM 90,7

Sanda Filat

30 Septembrie 2013

(foto) Sanda Filat dansează Gangnam Style acasă la Angela Sîrbu 

Toată lumea o admiră pentru calitățile ei armonioase și puterea de care a dat dovadă în ultimul timp. Sanda Filat niciodată nu a ieșit din tiparele bunului gust și comportamentului rafinat. Dar nu și de data aceasta!

Doar la THT Bravo, duminică, 29 septembrie, ora 19:00, vei vedea cum Angela și Mihaela Sîrbu au provocat-o pe Sanda Filat la cele mai sincere discuții, i-au adus un astrolog pentru preziceri de viitor, iar la desert au avut parte de lecții de la coregraful Igor Munteanu, conducătorul Academiei de Dans ”Just friends”.  Iar pentru cei care o zi întreagă stau pe scaunul de la birou, cu ochii în monitor, Mihaela Sîrbu, împreună cu antrenorul de la Fitness Doza, vă arată cum să scăpați de stres cu ajutorul fitness-ului. 

AISHOW îți oferă posibilitatea să cunoști istoriile personale ale celor mai notorii personalități de la noi din țară. Politicieni, actori, oameni de succes au parte de tot felul de provocări acasă la Angela Sîrbu în fiecare duminică, ora 19:00, la THT Bravo.  Doar dacă devii fanul nostru pe facebook, îți asiguri cele mai proaspete actualizările despre invitații AISHOW! facebook.com/TVAishow