Aquarelle FM 90,7

Pr. Pavel Borșevschi

12 Aprilie 2015

Părintele Pavel Borșevschi despre Noaptea Învierii: ”Chiar se fac minuni multe. Miresele își găsesc miri, mirii își găsesc mirese frumoase”

În Sfînta Sărbătoare de Paște urmăriți o ediție specială AISHOW! Acasă la Angela și Mihaela Sîrbu părintele Pavel Borșevschi, parohul bisericii ”Sf. Dumitru” din capitală, va vorbi despre adevăratele tradiții de Paște și despre erorile ce le comit credincioșii din neștiință.

În anul 1990 părintele Pavel împreună cu ajutorul mai multor ctitori și enoriași a reconstruit biserica ce a fost transformată în perioada sovietică într-o discotecă. În cei 25 de ani de slugire, părintele a reușit să deschidă o școală duminicală, un ziar ortodox și mai multe ateliere pentru copii, inclusiv pentru cei cu dizabilități. Pe teritoriul parohiei ”Sf. Dumitru” mai activează  3 coruri bisericești și o cantină socială.

Doar la AISHOW, duminică, 12 aprilie, începînd cu ora 19:00 veți afla rețeta grecească a mielului de Paște și veți vedea ce construcție grandioasă a pus la cale părintele Pavel Borșevschi.

AISHOW vă oferă posibilitatea să aflați poveștile de viață ale celor mai notorii personalități de la noi din țară și de peste hotare. Politicieni, actori, oameni de succes fac față unor provocări inedite acasă la Angela și Mihaela Sîrbu în fiecare duminică, ora 19:00, la THT Bravo.

Cele mai proaspete actualizări despre invitații din fiecare duminică aflați pe www.aishow.md și  facebook.com/TVAishow