Aquarelle FM 90,7

OXANA IUTEȘ - ÎN RELUARE

31 Mai 2015

Oxana Iuteș:  ”Bărbații moldoveni sunt alintați”

Prezentatoarea de televiziune Oxana Iuteș a recunoscut în cadrul emisiunii AISHOW că nu vrea să se mărite. Motive sunt mai multe, printre care și capriciile bărbaților din Moldova.

”Bărbații moldoveni sunt alintați”, a răspuns ea la întrebarea despre deosebirile dintre moldoveni și bărbații de alte naționalități. Totodată, focoasa jurnalistă a povestit Angelei și Mihaelei Sîrbu despre noua sa dragoste, un bărbat pe nume Andrei cu care formează un cuplu mai bine de un an.

Oxana Iuteș și-a început cariera la mai multe porturi de radio din țară, iar după câțiva ani de televiziune a devenit una dintre cele mai renumite jurnaliste. Ea este apreciată pentru stilul ei unic de a scrie, pentru profunzimea și claritatea gîndului. În anul 2007 ea obține premiul ”Jurnalistul anului”, la categoria TV.

Doar la AISHOW, acasă la Angela și Mihaela Sîrbu, veți vedea prima lecție practică de maternitate a Oxanei Iuteș, veți afla ce fel de bărbat își dorește și unde ar vrea să călătorească.

Prezentatoarea de televiziune a pregătit valiza de urgență în care a inclus cele mai importante obiecte, necesare în cazul aflării pe o insulă pustie. Ce a pus în valiză aflați la TNT Bravo, duminică, 1 martie, ora 19:00 !

AISHOW  oferă posibilitatea să aflați poveștile de viață ale celor mai notorii personalități de la noi din țară și de peste hotare. Politicieni, actori, oameni de succes sunt puși în fața provocărilor acasă la Angela și Mihaela Sîrbu în fiecare duminică, ora 19:00, la THT Bravo.

Doar fanii AISHOW au acces la cele mai proaspete actualizări despre invitații din fiecare duminică!facebook.com/TVAishow