Aquarelle FM 90,7

MONICA BABUC - ÎN RELUARE

20 Iunie 2015

AISHOW cu Monica Babuc.

Ministrul Culturii, Monica Babuc, a felicitat telespectatoarele emisiunii AISHOW cu ocazia sărbătorii de 8 martie. În mesajul său ea a accentuat importanța încrederii în sine a femeilor din Republica Moldova, întrucît doar astfel ele vor putea contribui la o schimbare esențială în viața lor, dar și a întregii națiuni.


„Rog să vă iubiți și vă rog să înțelegeți cît de deosebite și admirabile sunteți, pentru că sunteți cu adevărat. Și atunci cînd veți reuși, să știți că multe lucruri în jurul dumneavoastră se vor schimba, și-n țară se vor schimba”,a menționat Monica Babuc în cadrul interviului oferit Angelei și Mihaelei Sîrbu.
Dna. Babuc are o experiență de lucru în Legislativ de 20 de ani și a fost investită în funcția de ministru al Culturii în anul 2013.

Printre cele mai mari realizări obținute pînă acum, ministrul a evedențiat majorarea salariilor cu 20 la sută la mai multe categorii de angajați din domeniul culturii.
Totodată, ea a recunoscut că Ministerul Culturii duce lipsă de mai mulți specialiști, iar prezentatoarele emisiunii AISHOW i-au venit în ajutor. Monica Babuc a condus un interviu de angajare plin de umor și momente jenante.


Doar la AISHOW vei afla cît de ușor  ministrul culturii recunoaște caricaturile operelor de artă cu renume mondial, vei vedea cum și-a schimbat în timp  ținutele vestimentare și cum reușește să găsească răspunsul potrivit chiar și la cele mai trăsnite întrebări.


AISHOW îți oferă posibilitatea să cunoști istoriile personale ale celor mai notorii personalități de la noi din țară și de peste hotare. Politicieni, actori, oameni de succes au parte de tot felul de provocări acasă la Angela și Mihaela Sîrbu,  în fiecare duminică, ora 19:00, la THT Bravo.
Cele mai proaspete actualizările despre invitații din fiecare duminică, găsiți pe aishow.md  sau facebook.com/TVAishow