Aquarelle FM 90,7

MARIAN STÎRCEA

07 Decembrie 2014

(foto) AISHOW: Compozitorul Marian Stârcea susține terapia copiilor cu autism

Pentru prima oară în viață Marian Stârcea, Maestru în Artă și directorul artistic al Filarmonicii Naționale ”S. Lunchevici”,  a simțit pe propria-i piele ce înseamnă un flashmob.

Împreună cu prezentatoarea AISHOW Mihaela Sârbu și tânăra Andreea Braga a pus la cale interpretarea piesei  ”Planeta Albastră” , dedicată copiilor cu autism, într-un centru comercial.

În timp ce melodia compusă de Marian Stârcea trezea uimirea celor din jur, voluntarii Asociației SOS ”AUTISM” învitau toți doritorii să cînte împreună cu ceilalți. Acțiunea care a stârnit o avalanșă de aplauze poate fi vizionată doar la emisiunea AISHOW, în această duminică.

La AISHOW compozitorul Marian Stârcea a povestit despre începuturile sale în muzică, despre poveștile de dragoste prin care a trecut și proiectele pe care încearcă să le realizeze în viitorul apropiat.

Doar la THT Bravo, duminică,  7 decembrie, la ora 19:00 vei afla unde Marian Stârcea va petrece sărbătorile de iarnă.

AISHOW îți oferă posibilitatea să afli poveștile de viață ale celor mai notorii personalități de la noi din țară. Politicieni, actori, oameni de succes sunt puși în fața provocărilor acasă la Angela Sîrbu în fiecare duminică, ora 19:00, la THT Bravo.

Doar fanii AISHOW au acces la cele mai proaspete actualizări despre invitații din fiecare duminică! facebook.com/TVAishow