Aquarelle FM 90,7

Iurie Roșca

07 Octombrie 2013

(foto) Prețul scump pe care l-a plătit AISHOW pentru barba lui Iurie Roșca  

Iurie Roșca este un personaj destul de controversat pe arena politică. El continuă să fie în atenția publicului, indiferent de ce face, scandează în copac sau ține prelegeri la universitatea pe care a fondat-o. Elementul vizual care-l descrie cel mai bine este barba lui, de care s-ar părea că nu se desparte niciodată.

Doar la THT Bravo, duminică, 6 octombrie, ora 19:00, vei afla micile secrete pe care le ține ascunse politicianul Iurie Roșca, cum era acesta în copilărie și ce slogane este gata să scandeze din nou. Dar mai ales, care este prețul bărbii lui Iurie Roșca! care în exclusivitate și-a dat-o jos, doar pentru telespectatorii AISHOW și miunata gazdă Angela Sîrbu.

AISHOW îți oferă posibilitatea să cunoști istoriile personale ale celor mai notorii personalități de la noi din țară. Politicieni, actori, oameni de succes au parte de tot felul de provocări acasă la Angela Sîrbu în fiecare duminică, ora 19:00, la THT Bravo.

Doar fanii AISHOW au acces la cele mai proaspete actualizările despre invitații din fiecare duminică! facebook.com/TVAishow