Aquarelle FM 90,7

IRENA BOCLINCĂ

19 Octombrie 2014

Irena Boclincă coseşte iarba mai sexy ca niciodată!

Actriţa Irena Boclincă, faimoasă prin rolurile sale comice, dar şi prin monodrama  „Edith Piaf- femeia care a iubit”, a dansat sexy pe gazon.

În cadrul emisiunii AISHOW, de la TNT Bravo, a fost provocată de prezentatoarele Angela şi Mihaela Sîrbu să cosească cît mai senzual iarba din curte. Actriţa, îmbrăcată în rochie de seară, nu s-a jenat deloc! Şi-a dezgolit picioarele şi a făcut priviri seducătoare în timp ce mînuia aparatul de cosit.

Urmăreşte AISHOW în această duminică pentru a afla de ce Irena Boclincă preferă să lucreze în colective bărbăteşti şi ce trucuri actoriceşti foloseşte. În aceeaşi emisiune vezi cum se descurcă în calitate de prezentatoare de ştiri şi cum a jucat rolurile lui Charlie Chaplin, Michael Jackson şi Vladimir Ilici Lenin.

AISHOW îți oferă posibilitatea să afli poveştile de viaţă ale celor mai notorii personalităţi de la noi din ţară. Politicieni, actori, oameni de succes sunt puși în fața provocărilor acasă la Angela Sîrbu în fiecare duminică, ora 19:00, la TNT Bravo.

Doar fanii AISHOW au acces la cele mai proaspete actualizări despre invitaţii din fiecare duminică! facebook.com/TVAishow