Aquarelle FM 90,7

Ion Suruceanu

17 Noiembrie 2013

(foto) AISHOW: Ion Suruceanu a fost pus la încercare: a curățat pește, a tăiat lemne și a jucat fotbal – toate în aceeași emisiune!

Nu există moldovean care să nu știe cel puțin un cântec interpretat de Ion Suruceanu. Interpretul  pe bună dreptate a devenit un simbol național. Începând cu cele mai bune tradiții muzicale din formația ”Noroc”, acesta a reușit să se mențină mult timp în inimile noastre, în special a Mariilor, Elenelor și milioanelor de femei din spațiu ex-sovietic.

Doar la THT Bravo, duminică, 17 noiembrie, la ora 19:00, vei vedea cum se descurcă Ion Suruceanu la un meci amical de fotbal, cât de bine se pricepe la curățat peștele și care-i melodia care i-a deschis ușa spre formația "Noroc."

AISHOW îți oferă posibilitatea să afli poveștile de viață ale celor mai notorii personalități de la noi din țară. Politicieni, actori, oameni de succes sunt puși în fața provocărilor acasă la Angela Sîrbu în fiecare duminică, ora 19:00, la THT Bravo.

Doar fanii AISHOW au acces la cele mai proaspete actualizări despre invitații din fiecare duminică! facebook.com/TVAishow