Aquarelle FM 90,7

GETA BURLACU

15 Martie 2015

GETA BURLACU a spălat rufe şi a curăţat cartofi la AISHOW!

Interpreta Geta Burlacu a fost supusă mai multor provocări în cadrul emisiunii AISHOW, Acasă la Angela şi Mihaela Sîrbu. Chiar în platoul de filmare vedeta a curăţat cartofi, a măturat, a spălat rufe şi le-a pus la uscat. Asemeni unei adevărate Cenuşărese, le-a făcut pe toate cîntînd.  Celebra gospodină a fredonat piesa, „A Century of Love”.

Cum s-a descurcat Geta Burlacu în rolul  Cenuşăresei urmăriţi duminică, 15 martie, la ora 19:00, la TNT Bravo.

Doar la AISHOW puteţi afla secretele din dormitorul interpretei, ce acţiuni caritabile întreprinde şi ce cadou i-a cucerit inima.

Pînă în prezent Geta Burlacu a lansat cinci albume cu  diferite genuri de muzică: etno-jazz, de estradă, folclor. Ea a participat la mai multe festivaluri internaționale și a fost reprezentanta Republicii Moldova la Eurovision Song Contest în anul 2008.

AISHOW vă oferă posibilitatea să aflaţi poveștile de viață ale celor mai notorii personalități de la noi din țară şi de peste hotare. Politicieni, actori, oameni de succes sunt puși în fața provocărilor acasă la Angela și Mihaela Sîrbu în fiecare duminică, ora 19:00, la THT Bravo.

Cele mai proaspete actualizări despre invitaţii din fiecare duminică găsiţi pe: www.aishow.md sau facebook.com/TVAishow