Aquarelle FM 90,7

CRISTIAN TABĂRĂ - ÎN RELUARE

24 Mai 2015

(foto) AISHOW:  Cristi Tabără a devenit comentator sportiv!

Jurnalistul român Cristi Tabără după aproape 20 de ani de televiziune pentru prima dată  a comentat un meci de forbal. S-a întîmplat la emisiunea AISHOW, unde prezentatoarele Angela și Mihaela Sîrbu  i-au testat flerul sportiv.

Cristi Tabără este considerat a fi unul dintre cei mai renumiți prezentatori tv de peste Prut. El a moderat emisiuni de maximă audiență și a transmis în direct momente unice, cum ar fi: eclipsa totală de Soare din 1999, vizita Papei Ioan Paul al II în România şi evenimentele din   9 -11 septembrie 2001 din SUA.  A avut colaborări cu cîteva posturi de televziune din R. Moldova , iar în prezent este moderator al unui talk-show politic.

Doar la AISHOW vei vedea cum Crisri Tabără dansează rock,  vei afla prin ce peripeții a trecut cînd învăța la Facultatea de Teologie și ce prezenatatori tv simpatizează.

AISHOW îți oferă posibilitatea să cunoști istoriile personale ale celor mai notorii personalități de la noi din țară. Politicieni, actori, oameni de succes au parte de tot felul de provocări acasă la Angela și Mihaela Sîrbu,  în fiecare duminică, ora 19:00, la THT Bravo.

Doar fanii AISHOW au acces la cele mai proaspete actualizările despre invitații din fiecare duminică! facebook.com/TVAishow