Aquarelle FM 90,7

CORINA FUSU - ÎN RELUARE

06 Iunie 2015

CORINA FUSU a răsădit flori și a jucat rolul lui Coco Chanel la AISHOW!

Pe platoul emisiunii AISHOW, acasă la Angela și Mihaela Sîrbu, deputata Corina Fusu a vorbit despre pasiunea sa pentru grădinărit. Politiciana și-a amintit de prima sa profesie, cea de biolog și a recunoscut cu ușurință 5 tipuri de răsad de flori pe care, ulterior, le-a sădit în ghivece.

Deputata liberală a vorbit și despre personalitățile ce le admiră, printre care și renumita creatoare de modă, Coco Chanel. Îmbrăcată într-o rochie neagră, cu un muștiuc în mână, Corina Fusu a parodiat-o pe faimoasa franțuzoaică.

Fosta soție a regizorului Mihai Fusu a absolvit Facultatea de Biologie al USM, însă nu a activat mult în domeniul științei. După nașterea celor 3 copii ai săi, Corina Fusu începe o carieră fructuasă în televiziune. A prezentat și a realizat mai multe emisiuni la Televiziunea Națională însă în 2004, după protestele anti-cenzură organizate de angajații Companiei ”Teleradio Moldova”,  a fost disponbilizată.  În 2007 Corina Fusu începe cariera sa politică  în calitate de consilier în Consiliul Municipiului Chișinău, iar peste doi ani devine deputat în Parlamentul Republicii Moldova.

Doar la AISHOW veți afla detalii picante din viața personală a deputatei Corina Fusu și veți vedea cum cânta în tinerețe pe scena Teatrului Epic de Etnografie și Folclor ”Ion Creangă”.

Duminică, 22 martie, ora 19:00, la TNT Bravo veți vedea pe cine l-a inclus deputata  în topul celor 5 femei influente din politica moldovenească.

AISHOW vă oferă posibilitatea să aflați poveștile de viață ale celor mai notorii personalități de la noi din țară și de peste hotare. Politicieni, actori, oameni de succes sunt puși în fața provocărilor acasă la Angela și Mihaela Sîrbu în fiecare duminică, ora 19:00, la THT Bravo.

Cele mai proaspete actualizări despre invitații din fiecare duminică găsiți pe www.aishow.md și facebook.com/TVAishow