Aquarelle FM 90,7

CONSTANTIN MOSCOVICI

10 Ianuarie 2015

CONSTANTIN MOSCOVICI A CÂNTAT HIP-HOP LA NAI!

Instrumentistul Constantin Moscovici poate citi rap și cînta la nai în stil hip-hop.  A demonstrat aceste abilități în cadrul emisiunii AISHOW, unde a fost provocat de prezentatoarele Angela și Mihaela Sîrbu să improvizeze la nai mai multe genuri muzicale.

A început să cucerească publicul prin anii 90 cu o reinterpretare inedită a naiului, iar astăzi el cântă împreună  cu Tamara Gverdtsiteli, Adriano Celentano, Elton John  și este unicul moldovean care urcă pe renumita scenă Carnegie Hall din New York.

La TNT Bravo, duminică, 2 noiembrie, urmăreşte AISHOW şi află cum se descurcă proaspătul tătic după o pauză de 25 de ani,  ce l-a provocat să facă cursuri intensive de limbă engleză și vezi cum se relaxează naistul după o zi grea de muncă.

AISHOW îți oferă posibilitatea să afli poveștile de viață ale celor mai notorii personalități de la noi din țară. Politicieni, actori, oameni de succes sunt puși în fața provocărilor acasă la Angela și Mihaela Sîrbu în fiecare duminică, ora 19:00, la THT Bravo.

Doar fanii AISHOW au acces la cele mai proaspete actualizări despre invitații din fiecare duminică!www.aishow.md / facebook.com/TVAishow