Aquarelle FM 90,7

BLUE

08 Iunie 2014

(foto) AISHOW: Băieţii din BLUE cântă alături de lăutari la Angela Sîrbu acasă

Au debutat în Marea Britanie la nici 20 de ani. Lee Ryan, Simon Webbe, Antony Costa şi Duncan James au fost unii dintre puţinii interpreţi al căror album de debut s-a vândut în peste 1,5 milioane de copii şi care a obținut titlul "de platină” de patru ori.

Cele mai picante detalii din viața băieților și informații de culise despre BLUE puteți afla doar la emisiunea AISHOW, unde trupa a fost invitată în cadrul unei ediții speciale.

Doar la THT Bravo, duminică, 4 mai, la ora 19:00 află cum descriu cei din BLUE personalităţile autohtone din poze şi cum se descurcă să cânte piesa "One love”, acompaniați de vioară, acordeon și țambal!

AISHOW îţi oferă posibilitatea să afli poveştile de viaţă ale celor mai notorii personalităţi de la noi din ţară. Politicieni, actori, oameni de succes sunt puşi în faţa provocărilor acasă la Angela Sîrbu în fiecare duminică, ora 19:00, la THT Bravo.

Doar fanii AISHOW au acces la cele mai proaspete actualizări despre invitaţii din fiecare duminică! facebook.com/TVAishow