Aquarelle FM 90,7

Anișoara Puică

09 Noiembrie 2014

Anișoara Puică vrea să devină bunică

Anișoara Puică, interpreta care a cucerit inimile publicului prin cântece de dragoste, recunoaște că este la curent cu tot ceea ce se întîmplă în viața unicului său fiu, Radu și așteaptă ca acesta să-i aducă noră-n casă și nepoței. 

A făcut această confesiune la  o cuconadă organizată de emisiunea AISHOW, acasă la Angela și Mihaela Sîrbu. Interpreta a vorbit și despre soțul ei, despre relațiile cu soacra și multe alte detalii picante.

În cadrul emisiunii AISHOW, de la TNT Bravo, Anișoara Puică și-a văzut pentru prima dată fanii cîntînd, și-a amintit despre cele mai trăsnite întâmplări din cariera sa și a aflat ce spun astrele despre caracterul ei.

Urmăreşte AISHOW în această duminică și vei afla ce părere are interpreta despre noile tentințe în lumea muzicii și  vei vedea cît de pasională este atunci cînd interpretează piese în limba spaniolă.

AISHOW îți oferă posibilitatea să afli poveştile de viaţă ale celor mai notorii personalităţi de la noi din ţară. Politicieni, actori, oameni de succes sunt puși în fața provocărilor acasă la Angela Sîrbu în fiecare duminică, ora 19:00, la TNT Bravo.Doar fanii AISHOW au acces la cele mai proaspete actualizări despre invitaţii din fiecare duminică! facebook.com/TVAishow