Aquarelle FM 90,7

AURA - ÎN RELUARE

14 Iunie 2015

Interpreta AURA a devenit carabinier la AISHOW!

Provocată de prezentatoarele emisiunii AISHOW, Angela și Mihaela Sîrbu, AURA s-a angajat pentru o zi la Unitatea militară 1001 a Departamentului Trupelor de Carabinieri, șeful căruia este chiar soțul interpretei, viceministrul MAI, Veaceslav Ceban.

Cântăreața, care a slăbit mult în ultima perioadă, s-a isprăvit de minune la antrenamentele cu scutul și la instrucțiunea de front și cu maximă responsabilitate a executat sarcinile unui șef de post la o ambasadă.

Doar la AISHOW aflați detalii picante din trecutul interpretei Aurelia Cotelnic și vedeți cum a decurs prima ei lecție de tango.

Aurelia Cotelnic din copilărie este o fire activă și curioasă, iar zâmbetul ei alungă neîncrederea și gândurile negre. Devine AURA în 1993, în timp ce era studentă la Conservator, iar peste 4 ani lansează primul său album. A colaborat cu compozitori precum: Boris Lebediuc, Marian Stârcea, Georgeta Voinovan, Eugenia Carabut și alții.

AURA le reușește pe toate - înregistrează  piese noi, participă la repetiții, la întâlniri de afaceri, organizează două concerte de talie națională și educă două fete. Care este secretul succesului ei aflați la duminică, 5 aprilie, la ora 19:00!

AISHOW vă oferă posibilitatea să aflați poveștile de viață ale celor mai notorii personalități de la noi din țară și de peste hotare. Politicieni, actori, oameni de succes fac față unor provocări inedite acasă la Angela și Mihaela Sîrbu în fiecare duminică, ora 19:00, la THT Bravo.

Cele mai proaspete actualizări despre invitații din fiecare duminică aflați pe www.aishow.md și  facebook.com/TVAishow