Aquarelle FM 90,7

ANTONIȚA FONARI

08 Februarie 2015

(foto) AISHOW: Antonița Fonari adună fonduri pentru câinii maidanezi

Unul dintre cei mai activi membri ai societății civile, Antonița Fonari, după ce ”a stresat ” deputații cu legile anti-fumat și anti-discriminare, s-a apucat de problema maidanezilor. În cadrul emisiunii AISHOW, cu Angela și Mihaela Sîrbu, activista a adunat fonduri pentru câțiva câini rămași fără adăpost.

În fața politicieilor Antonița are o voință de fier și-o inimă de leu. Ea este gata ”să atace„ atunci cînd simte că la mijloc este o nedreptate. Armele folosite de vicepreședinta Consiliului Național pentru Participare pe lângă Guvernul RM  sunt petițiile, declarațiile oficiale, acțiunile de voluntariat cu implicarea politicienilor, dar și cadourile-surpriză pe care le oferă parlamentarilor pentru a capta atenția asupra unor probleme grave din societate.

Doar la AISHOW, duminică, 8 februarie, vei vedea ce cadouri ar face Antonița Fonari anumitor deputați și vei afla cum vorbesc politicienii în afara camerelor de luat vederi.

În premieră pentru AISHOW, Antonița a vorbit despre divorțul său și relațiile pe care le-a păstrat cu fostul soț. 

AISHOW îți oferă posibilitatea să afli poveștile de viață ale celor mai notorii personalități de la noi din țară și de peste hotare. Politicieni, actori, oameni de succes sunt puși în fața provocărilor acasă la Angela și Mihaela Sîrbu în fiecare duminică, ora 19:00, la THT Bravo.

Doar fanii AISHOW au acces la cele mai proaspete actualizări despre invitații din fiecare duminică! facebook.com/TVAishow