Aquarelle FM 90,7

ALIONA MOON - ÎN RELUARE

30 Mai 2015

ALIONA MOON:  ”La viața mea am avut vreo 4 lecții de canto.”

Interpreta Aliona Moon, vocea căreia a fost înalt apreciată la concursuri precum Eurovision și Vocea României,  nu are studii muzicale și a luat doar 4 lecții de canto. Acasă la Angela și Mihaela Sîrbu ea a povestit în detalii despre modul în care își antrena vocea ani în șir. 

Până în prezent Aliona Moon nu a găsit profesorul de canto care să-i fie pe plac.” Vreau să rămân cu vocea mea , doar necesarul să schimb - atât”, a spus interpreta.

La o ceașcă cu ceai Aliona a vorbit gazdelor despre aventura de la Eurovision, despre iubitul ei care știe cum s-o alinte cu daruri și a cântat mai multe genuri de muzică.

Firea energică și efervescentă a cântăreței o aduce la sala de forță cu regularitate. În platoul emisiunii AISHOW Aliona Moon a încercat un nou program de fitness, numit Jumping.

Duminică, 29 martie, ora 19:00, la TNT Bravo urmăriți AISHOW cu ALIONA MOON! 

AISHOW vă oferă posibilitatea să aflați poveștile de viață ale celor mai notorii personalități de la noi din țară și de peste hotare. Politicieni, actori, oameni de succes sunt puși în fața provocărilor acasă la Angela și Mihaela Sîrbu în fiecare duminică, ora 19:00, la THT Bravo.

Cele mai proaspete actualizări despre invitații din fiecare duminică găsiți pe www.aishow.md și facebook.com/TVAishow